Byggeproces med Huscompagniet.

I dag er jeg startet på projekt remove tattoo der har en kæmpe betydning.. But why..

God aften derude, i dag har jeg været et smut i Århus, da Naomi skulle til fotoshoot for Freds world, som btw. gik mega godt. Hun er bare så fotogen det lille væsen og kan charme en hel balsal bare ved at smile 😀 Nåh, nok om det. Stoltheden længe leve..

Men samtidig med vi alligevel skulle derop, havde jeg bestilt en tid hos Jesper som har Remove it i Århus C, jeg har længe tænkt på at få fjernet en tatovering, med meget stor betydning for mig og ikke mindst min store pige.
Jeg fik Nikoline i en alder af 18 år, hun var og er mit allerkæreste eje, og det skulle jeg jo selvfølgelig have på min krop, hvilket jeg aldrig har fortrudt og dog. – Men man bliver ældre og finder ud af, at man hader placering af den og at den er blevet så utydelig og grim, at den enten skulle tegnes op eller fjernes, besluttede jeg mig for at springe ud i det og få den væk. Selvfølgelig tog jeg den lige med Niko, som det første. Hvorfor skal mor lige pludselig have fjernet en tatovering, hvor der står ¨Asavakkit Nikoline¨ , som betyder ¨Jeg elsker dig Nikoline¨ på Grønlandsk. – hvilket jeg da godt kunne forstå hun rynkede lidt på næsen over. Men så forståelig som hun er, sagde hun det var okay, hvis jeg fik en ny, hvor både hende og Naomi og Noah stod på. – og selvfølgelig skal jeg da det, på et tidspunkt.

¨Asavakkit Nikoline¨ ¨25-07-09¨

¨Asavakkit Nikoline¨
¨25-07-09¨

Egentlig har jeg ikke det store behov for at få flere tatoveringer, da det halve af min ryg også er fyldt, men måske man bare kunne få en smule tekst, flettet ind i den på et tidspunkt… Senere 🙂 En ting af gangen. Jeg tror bare, jeg med årene har fundet ud af, at jeg ikke behøver de helt synlige af slagsen og at det gerne må være nogle jeg kan skjule, og har jeg virkelig haft svært ved med den til tider.

Nå, men jeg smuttede op til Jesper og var faktisk gået hen og blevet en smule nervøs. Jeg hader at blive tatoveret, men nok fordi jeg ved, hvor ondt det gør. Men her anede jeg jo overhovedet ikke, hvad jeg gik ind til. Andet end at jeg havde fået af vide, det tog en 20 minutters tid. Såååå, her er en lille video af en total overrasket Apu, der troede det tog 20 minutter for første behandling… Dog var det med information, som jeg ikke lige havde tænkt på 😀

Remove it er en laser klinik for fjernelse af tatoveringer. Min oplevelse hos Jesper var virkelig god. Han er super professionel og er dygtig til at forklare processen og hvad det er laseren går ind og gør, for at tatoveringen forsvinder mere og mere efter hver behandling. For min tatovering skal der gå ca. 6 uger imellem, hver behandling og det kommer til at tage ca. 6 gange for, at den er helt væk. Et kæmpe plus er, at man ikke får ar. Den størrelse jeg skal have væk koster omkring 1000,- og den er i forvejen lidt utydelig nogle steder. Her er et link direkte til

http://removeit.dk/?gclid=Cj0KEQjwldzHBRCfg_aImKrf7N4BEiQABJTPKLupxTkPREgieWzFyv1_qsG7BQ-Zte2dBFMO2h3Fm7waAp438P8HAQ for mere info 🙂

Tak for at i læser med på sådanne indlæg også! Ha’ en rigtig dejlig onsdag aften <3
Kærligste hilsner Apu

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Byggeproces med Huscompagniet.