I dag er jeg startet på projekt remove tattoo der har en kæmpe betydning.. But why..

Hvordan vi er nået hertil på fire år..

18136598_10155232232447766_521258177_n

Hej piger

Tusind tak for at i læser med og giver mig lysten til, at blive ved med at skrive. Jeg tænkte at nu, hvor Kenneth og jeg havde fire års dag i søndags, at et lille skriv om, hvad vi har været igennem på de fire år, ville være total oplagt. Det bliver meget ærlig snak om et lidt for travlt forhold, hvis du spørger nogle 😀

I vinteren 2012 mødte jeg Kenneth for første gang, til en privatfest i Århus, som en af mine bedste veninder havde overtalt mig til at tage med til. Hold nu fast.. Hun havde en aftale med Kenneth om at de sgu være sammen den aften og det var da mega fedt! Det skal lige siges, at jeg i starten af den måned lige var blevet single, efter et forhold på et par år.. Jeg tog med til festen og det endte jo med at blive mega sjovt. Jeg kunne sagtens ane at han stirrede på mig konstant og det kunne jeg da ikke lade være med at blive en smule påvirket af. Efter en mega fed bytur og lidt for meget at drikke sov jeg hos min veninde, imens Kenneth sov med min anden veninde på et hotelværelse. Jep, i hørte rigtigt 😀 På det tidspunkt havde vi altså intet og på det tidspunkt var Kenneth ogs det man kalder en gris 😉 Jeg synes han var skide charmerende og pisse sjov den aften, men mere var der så heller ikke i det.

Indtil dagen efter, hvor jeg modtog en besked noget lign. “Tak for i går, det var mega fedt og hvor ser du godt ud”.

Jeg var ved at falde ned fra stolen. Og tænkte, hmm, du var sammen med min veninde i går, “har du skrevet forkert”?!? 😀  Han sagde flere gange på den uge, at jeg var meget mere ham og at de aldrig ville blive til noget sammen.. Lige siden der har han været total direkte. – og hvis man kender ham, ved man også at det med et filter er lidt, okay MEGET en joke…

Kenneth boede på det tidspunkt på Grønland, hvor han arbejdede og var egentlig kun lige hjemme på ferie der, hvor jeg mødte ham.. Så fra nov. til marts skrev og ringede vi, konstant sammen og det hele var virkelig frækt og intimt, over SMS og viber? 😀 (jeg tog lige mig selv i at scrolle tilbage og læse noget af det). HAHAHA 😀 Fire måneder, hvor vi kun lige havde mødt hinanden, den ene gang og alt andet var over mobilen.. Som jeg sagde til ham i aftes, er det lidt som om, den meget slemme Kenneth, er blevet en smule blidere 😀 Han¨grinede¨ højlydt, hvilket nok betyder jeg har ret 😀 Men er det ikke tit sådan det ender, når man virkelig elsker en person? (i think so) 😀

Nå tilbage til min dejlige veninde, som faktisk bare sagde værs’go på godt dansk, men også at jeg skulle passe på.. Jeg viste jo godt, hvilken fissefrans jeg gik imøde, og hun viste godt, de to heller aldrig ville blive til mere.. – og der er også virkelig meget historie bag alt det her, som ville tage en evighed at fortælle, men ganske kort, de var ikke ¨meant to be¨. Så om nogen, tog jeg chancen og sprang på, som hvad jaaaa, nummer 101?!? WTF. Ja han tog mig sgu med storm og den dag i dag fortryder jeg intet. INTET! Hallo, drengen har fået tons vis af tilbud, efter hans debut på fire dage i Paradise hotel og hvilken dreng ville ikke tage imod det 😀 (Jeg fik ham tæmmet rimelig hurtig) 😀

I januar måned, ringer han til mig og siger han har bestilt et Cruise? På det tidpunkt har vi altså skrevet sammen i det der svare til lidt over en måned. Ja Hej, så jeg sgu holde ferie, fra mit frisørarbejde i fem dage, for vi sgu på krydstogt, når han kom hjem på ferie? What, han er skør tænkte jeg, samtidig med at det kildede voldsomt i min mave bare ved tanken. Første gang vi sgu være alene og “første gang vi sgu ses” selv… Selvfølgelig sagde jeg ja. Og han kom hjem på ferie i Danmark, jeg hentede ham i lufthavnen i Aalborg og allerede der, havde vi inden det, aftalt at vi sgu kysse? Hahaha sygt mærkeligt tænker jeg i dag. Men forestil jer, hvordan det er at skulle møde en person efter fire måneders skriven og ringen, vi kendte jo allerede hinanden rigtig godt på det tidspunkt, uden at have ses mere end den ene aften, jeg glemmer det aldrig. Så mange samtaler over tlf. gjorde at jeg stadig følte vi snakkede i tlf. da han sad ved siden af mig i bilen, efter jeg havde hentet ham i lufthavnen? 😀

Manden startede ud med at lave den lækreste gryderet til mig og der blev min mave i hvert fald solgt, Kenneth er uddannet slagter og sygt god til at bikse et eller andet sammen, så det smager godt. Han er nok også den der laver mest mad herhjemme, selvom jeg også elsker det. Vi formår altid at tømme køleskabet inden vi handler igen og det er hans skyld, da alt kan bikses sammen til et eller andet 😀

Nå tilbage til krydstogtet, som vi tog på en uges tid senere. Den var seriøst noget af det værste jeg nogen sinde har prøvet. Jeg blev selvfølgelig syg lige inden og var ikke en skid værd. Samtidig med det, bliver jeg så voldsomt søsyg, at jeg kaster op og er = dødsyg, det kom seriøst ud af begge ender og jeg havde været sammen med manden i en fu***** uge. Hvis vi ikke havde været sammen ugen inden og var taget direkte på krydstogt, lyver jeg ikke, når jeg siger vi aldrig havde været sammen den dag i dag. Jeg var dødkedelig, virkelig dårlig og hammer trist pga. jeg ikke kunne have det sjovt. Kenneth havde regnet med hele pakken, selvfølgelig! – men fik ikke en skid. – der var fri mad, fri drikkelse og alt på det skib, det var et vanvittig lækkert skib. – og jeg klemte ikke ret meget andet end en pina colada og en pizza ned på hele den tur. Det var ikke en succes! Andet end de få timer, hvor jeg var okay, ja okay, der var vi også på land. Men lige et par billeder i de timer, hvor det hele er feeedt 😀

184528_10151662044777766_1390567086_n 7797_10151662037607766_814788775_n 971248_10151662043057766_1608857075_n 970741_10151662042577766_41349058_n

 

Nå, vi kom hjem og Kenneth tog tilbage til Grønland og hans arbejde og besluttede efter en dag for at spørge mig om vi ikke skulle være kærester, over Facebook. Offentligt! Hahaha hvem kan stå for det? Ikk mig, åbenbart 😀 Jeg var jo helt væk i ham og tænkte at det ikke kunne skade at komme i et forhold med ham, selvom han boede på Grønland og jeg i Danmark? – om nogen måtte jeg på det tidspunkt da have troet, han kom hjem på et eller andet tidspunkt. Der gik et par uger, hvor vi igen skrev og skrev og skrev, hvor jeg så en af dagene modtager et screenshot, af en billet fra Air Greenland, hvor han invitere mig op til ham i en uge? JEG DØR. Jeg havde i princippet ikke mulighed for at takke nej 😀 Det er den bedste ferie, jeg nogensinde har haft i mit fødeland, vi trænede, vi spiste lækker mad, vandrede og besteg et bjerg. Fede minder!

972003_10151652838902766_908791035_n 969962_10151652893147766_1124610998_n 1000041_10151652882642766_304473189_n 18143031_10155232243612766_96397520_n

 

På det tidspunkt, besluttede han sig for at flytte hjem til Danmark, han flyttede hjem i septemper og fandt job ved Århus, så vi flyttede til Århus sammen og boede der, i godt og vel 8 måneder, hvor jeg kørte frem og tilbage på job og Nikoline beholdte sin børnehaveplads ved Bramming. Efter de otte måneder, fandt Kenneth et endnu bedre job i Odense, hvor han også ville få en bedre løn, så vi besluttede os, for at flytte til Odense og vi pendlede stadigvæk der fra på job og i børnehave. På det tidspunkt. Jeg var i lærer som frisør og var så glad for min salon at jeg ville blive der til jeg var udlært.

I julen får jeg hvad der svare til den fedeste julegave ever, en tur til Milano i Januar med svoger og på det tidspunkt hans het nye kæreste Line, som han også er sammen med i dag og en 3 ugers ferie til Thailand i Marts også med dem 😀 På det tidpunkt har Kenneth og jeg kendt hinanden i et år og jeg har allerede været på ferie fire gange, det år var det vildeste! At gå fra at være ung mor og have nogle ret hårde år og samtidig have haft de mest ¨umodne¨ kærester, hvis du spørg mig.- til at finde en der faktisk tager ligeså meget ansvar som en selv + overrasker mig gang på gang og viser mig, han vil mig 100%, var lige præcis det jeg søgte. At man så skal finde en der konstant er glad og sætter pris på alt hvad man gør, er virkelig bonus.

Vi smuttede tre uger til Thailand og havde den lækreste ferie til dato! Vi snorklede, tog dykkercertifikat,  (som ikke er blevet brugt siden), da jeg jo nærmest har været gravid hele tiden der efter 😀

img_3512img_3513img_3511

Vi kom hjem og der gik et par måneder og så var jeg gravid med Noah, vi blev så glade for Odense at jeg valgte at slå os ned, vi købte hus i Hjallese, Odense S og det trængte virkelig til en kærlig hånd. Kenneth renoverede hus, hver evig eneste aften, så det kunne blive klar, inden vi skulle føde Noah og jeg forberedte mig på svendeprøve. Efter to en halv måned flyttede vi ind og i november blev jeg færdig som frisør og et par måneder senere kom vores lille dreng til verden.. Total hektisk var alting!

img_3530 img_3517

I foråret startede Nikoline i førskole og vi var endelig faldet til ro og kommet på plads. Da Noah er lidt over fire måneder bliver jeg så gravid med Naomi.

img_3531

Samtidig med det bliver Kenneth opsagt sit arbejde i Odense. Han fandt rimelig hurtigt nyt job i Horsens og tager så imod det efter lidt overvejelse, da det var nemlig aften arbejde. Som hedder 15-01, hvor der så også lige var lidt over en times kørsel frem og tilbage. I den tid vi bor i Odense er jeg på barsel, vi har intet familie omkring os, kun venner, som var en kæmpe hjælp! Det var de dejligste år, men samtidig også de hårdeste. Noah når lige at være i dagpleje i et halvt år, det første halve år, hvor Naomi er kommet til, hvor vi så beslutter os for at sætte huset til salg og rykke til jylland, hvor min familie bor. Huset blev solgt hurtigt, vi flytter i midlertidig lejlighed i Bramming i 8 måneder, Kenneth finder en normalt job og vi er nu rykket ud i vores nye hus, hvor vi skal bo for altid 😀 JA sikke en rejse, en meget KORT fortælling af nogle vilde fire år, som gør at vi står her, hvor vi står nu.

Lige tilbage til min veninde, så er hun stadig en af mine bedste! – flere har spurgt om det ikke er akavet og stå i den situation efterfølgende, men der er mit svar NEJ. Vi har snakket om det mange gange, grint af det og ikke mindst taget det som en positiv ting, at hun faktisk er ret meget skyld i, at jeg har fundet mit livs kærlighed! <3 Jeg har allerede mange nu oplevet Kenneth sige, ¨hende har jeg kysset med engang¨, når jeg får en kommentar eller et follow på min IG, nogle ville løbe skrigende væk, andre som mig ville sige ¨forhelvede skat, og grine af ham¨… 😀

Det sidste ord fra mig er ¨LEV I NUET¨! Det kommer man længst med! Og nogle gange må man godt bare tage nogle chancer, det kan føre til noget skide godt. Tilgiv for pokker, aldrig bær nag, men gør noget ved dine tanker. Det er nu man skal gøre det!

img_3509

Tak for jeres tid til at læse vores historie, jeg glæder mig til at dele meget mere med jer!

Kæmpe onsdags knus, /Apu

 

   

7 kommentarer

 • Camilla K

  Kære du !
  Jeg har netop opdaget din blog og jeg er mildt sagt BEGEJSTRET ! Jeg læser seriøst MANGE blogs – og dem jeg følger fast, kan selvfølgelig alle noget specifikt. Det kom derfor meget bag på mig, at din blog faktisk fanger mig ualmindeligt meget – da det for det første aldrig er tilfældet med ‘Mommy-blogs’ og for det andet fordi jeg oftest kun læser blogs hvor jeg kan relatere til bloggerens liv. Og dét var nok det sidste jeg forventede med DIN blog, da vi umiddelbart ikke kunne leve mere forskelligt: Jeg er 25 år, har hverken levet “ungdomslivet” eller “voksenlivet” (pga sygdom og indlæggelser non.stop, som desværre har sat mit liv komplet i stå de sidste 7-8 år…). Så det er vist indlysende, at mit liv på ingen måde umiddelbart minder om dit ! På trods af alt det, så er der et eller andet (som jeg simpelthen ikke aner hvad er og ej heller på nogen måde kan sætte en finger på), som giver mig en følelse af at kunne genkende lidt af mig selv i dig og bloggen. Måske er det “bare” det faktum, at jeg ligeledes oplever dig usædvanligt ærlig. Fordi det er – trods hvad mange bloggere hævder at være – altså en kæmpe sjældenhed her i hele ‘blog-cirkusset’. Så tak for det. Håber du har mod på at fortsætte og du ligeledes fortsætter på denne anderledes, positive måde ! Jeg er fan 🙂

  P.s. er især vild med, at du i hvert indlæg er god til ikke bare at stryge over detaljer, men virkelig formår at få selv små detaljer og beskrivelser med. Er derfor også fan af din indførsel i personlige sager. Tak.

  De bedste hilsener
  Camilla K

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Apu

   Kære Camilla, tusind mange tak for at du giver dig tid til at give respons. Det er virkelig dejligt at høre at selv en helt anden personlighed har lyst til at læse med, det betyder virkelig meget. For mig er ærlighed en kæmpe stor del af min blog, jeg elsker at tage smukke billeder og elsker at give for inspiration, men også med det faktum at folk skal vide der sidder et rigtigt menneske bag, et menneske der ikke er perfekt og et menneske der har lyst til at dele ud af også de mindre heldige situationer. Jeg værdsætter virkelig din kommentar, tak igen for at læse med!

   Knus Apu

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Du er virkelig inspirerende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det dejlig læsning! Al held og lykke fremover med jeres skønne familie. Jeg nyder at følge med fra sidelinjen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  … Hvor fantastisk en fortælling fra det virkelige liv. Det er jo i bund og grund det det handler om. At tage chancer, at hive de gode ting frem, og lade dem påvirke retningen. Og så bliver de søvnløse nætter, bekymringerne og frustrationerne bare lige lidt nemmere at komme igennem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor hyggeligt at læse med – der er godt nok sket en masse (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dag er jeg startet på projekt remove tattoo der har en kæmpe betydning.. But why..