3 børn som 26 årig, ærlig snak om mine graviditeter og fødsler.

Søndagens dåbs outfit.

Skønne tøser, så dejligt i spørger ind til, hvor mit tøj fra i går, var fra. Jeg havde total tøjkrise den anden dag, da jeg kunne se vejret blev skide godt, så jeg drønede i Message og købte denne lækre bluse fra Projekt Unknown, tynd i stoffet og rigtig luftig! De smukke shorts er af mærket Mbym. Link er at finde her. Skoene er desværre en ældre sag fra h&m, de er bare hammer behagelige at have på en hel dag. Ha en skøn solrig mandag. Knus Apu

Den hedder Milla og jeg har den i xs og den passer perfekt. Jeg bruger xs/s i alt tøj. Den koster 399,95 og direkte link er her.https://message.dk/da-dk/project-unknown-milla-bluse?id=5711554133353

Mange tror det her er en nederdel, men det er faktisk short, de er fra Mbym og koster også 399,95, direkte link er også at finde lige her.

Mange tror det her er en nederdel, men det er faktisk short, de er fra Mbym og koster også 399,95, direkte link er også at finde lige her. https://message.dk/da-dk/mbym-halona-kalayah-shorts?id=5713685661453

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 børn som 26 årig, ærlig snak om mine graviditeter og fødsler.