Billeder af tre dages ren velvære i Ystad i bedste selskab.

Efter to års barsel. Nyt job, nye udfordringer. YES!

Godmorgen piger 🙂

Efter to år på barsel og fem måneders ledighed har jeg endelig fundet noget jeg vil. Som mange af jer ved, er jeg uddannet frisør. – men stoppede da jeg gik på barsel med Noah.

Jeg har siden halvdelen af min elevtid døjet med meget slem håndeksem, som udviklede sig til eksem på meget af kroppen, hvilket gjorde at det ikke engang blev et valg om jeg skulle blive i faget. Det her var hverdag for mig til sidst.

img_5872img_5873img_5874

Siden da har jeg skulle finde ud af, hvad jeg så ville og det er jo ikke en hemmelighed at jeg brænder for at tage billeder og vise jer mit eget lille univers på min helt egen måde.

For tre uger siden blev jeg så kontaktet af http://www.pompom.dk, siden de startede søsterbrandet minipop op, har jeg faktisk været ambassadør for dem.

img_5877img_5878img_5882img_5880img_5883img_5884img_5885img_5887img_5890img_5893img_5894img_5895img_5896img_5897img_5898img_5899img_5901

Nu står jeg så på den anden side og skal styre alt deres marketing, hvilket jo lige er mig 🙂

Glæder mig så meget til at give jer et indblik, nu også i mit arbejdsliv. Jeg er så klar på at give dem den hjælpende hånd, de har haft brug for i længe og glæder mig selvfølgelig også til at samarbejde med mange af jer bloggere og instagrammere, så vi kan få skabt det fineste billedunivers for pompom/ minipop. Så bare fordi din første drøm bliver smadret, så skal man nok finde en ny vej. For mit vedkommende har det været en rutschebane uden lige, og kan ikke beskrive for ked af det jeg har været over jeg ikke kan være frisør længere. Men men men, lige nu, er jeg lykkeligere som aldrig før og kan bare mærke det her er totalt meget det rigtige, der bliver så mega hyggeligt 😀

 

/ Ha en mega dejlig dag. Kæmpe kram fra A <3

   

1 kommentar

  • Nanna

    Hvor fedt! Stort tillykke 😊 Hvor mega spændende. Er det der du også har været i praktik?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder af tre dages ren velvære i Ystad i bedste selskab.