Fødselsdagsgave til manden der ingen ønsker har...

AV mit moderhjerte…

img_3509Heeeej Piger,

De sidste par dage, er det virkelig gået op for mig, hvor store børnene er blevet. Der dukker minder op med videoer, fra da Nikoline var 2-3 år, der kommer minder op, fra da de små var nyfødte og i mine tanker, føler jeg det hele som var det i går…

Jeg fik en åbenbaring, hvilket gjorde at jeg blev nødt til at skrive dette indlæg. For første gang, siden vi fik Naomi, for 1 år og snart 9 mdr. siden, tog jeg mig selv i at, blive skide skruk af at kigge på “gamle film” fra de var små. Jeg havde aldrig troet, at det ville ske, da Kenneth og jeg er enige om, at vi ikke skal have flere børn. Han var på arbejde og jeg tog mig selv i at, sende ham en besked, hvor der stod “Mind mig lige om, at vi ikke skal have flere børn.” – og sendte sammen med den besked en video af Naomi, til fotoshoot med Fixoni (Tak Janni). Amen jeg dør, hvor er hun forbandet nuttet!!!

https://instagram.com/p/Bas_hLWBu9C/

Der blev jeg lige mindet om, hvor farligt det kan være, at sidde og se på gamle film, fra de var babyer og nyfødte, så milde, så søde, så pussenussede og SÅ HJÆLPELØSE, HUSK lige det sidste APU 😀

Utroligt nok, er der ikke andre babyer eller andre nyfødte, der kan gøre mig skruk end mine egne. Jeg tager derimod mig selv i, at tænke “godt det ikke er mig”, der skal være gravid igen, føde, miste min søvn, ammeproblemer- for mit vedkommende og ikke mindst, ikke at have soveværelset helt i fred med min kæreste. Det er SÅ skønt, at man nu bare bliver vækket, af ens børn, der kommer ind og putter.

På trods af alt det her, kigger man jo alligevel tilbage på barselslivet, med et kæmpe smiiiiiiiil. Men nyder så meget, at de bliver større og får en kæmpe personlighed, der går lige i mit moderhjerte. De forstår alt, hvad man siger til dem, de omfanger hinanden, de elsker hinanden og fortæller det også flere gange. – og den måde, de holder af andre og viser deres kærlighed, til de mennesker vi har i vores liv, er det største en mor kan ønske sig.

At jeg så skulle stå i en alder af nu 27, med et barn på hhv. 8 snart 3 og 2 er langt over det jeg havde drømt om. Men pludselig nu er i tvivl om (langt inde i mit hjerte), om jeg faktisk er helt færdig. Må jeg alligevel give de 100 mennesker, der har sagt til mig “ja bare vent, du har mange år endnu” ret i at ja, man skal aldrig sige aldrig. For det, der i bund og grund holder mig tilbage er,

 • fødslen,
 • pladsen, vi har kun 3 børneværelser 😉
 • og ikke mindst overskuddet… Bliver den mon formindsket af et enkelt barn mere?
 • Tænk hvis der kommer 2? (Kenneth er tvilling og min mor er tvilling)

Lige nu føler jeg bare alt er som det skal være og at vi har overskud til alle tre børn og hinanden. Så nu kommer det til jer mødre. Jeg har et par forespørgsler, har i stået i samme situation, da i stod og faktisk var i tvivl om man skulle nuppe en fire? Eller bare “en ekstra”, for jer der er mor til 1 eller 2?
En nummer fire er bare altid et større dilemma, man skal have en større bil, man skal have mere plads eller måske bare lave et deleværelse? Det her er altså bare tanker lige fra hjertet, intet er realitet overhovedet.

Jeg er bare så nysgerrig på, om jeg er den eneste, der kan få de her tanker. Har selvfølgelig drøftet dem med Kenneth, som langt fra (lyder det som) er afvisende overfor dette. Måske er det egentlig bare mig, der har sagt stop og han så er blevet enig med tiden 😉 Jeg synes i hvert fald, det er et sjovt emne at tage op, da jeg håber, at nogle af mine søde læsere vil smide et par tanker min vej og måske et par gode råd til, hvad i synes omkring det, at stifte større familie, når det lige pludselig ikke kun er det sikre 3.

Søndagskram / Apu <3

 

   

9 kommentarer

 • Jeg er slet ikke mor endnu, men håber det er okay jeg alligevel kommer med mine tanker 🙂
  Jeg har altid haft en drøm om, kun at få to børn: det er praktisk, ikke for dyrt (rejser og restaurant), og så er det bare et godt tal 🙂 Men selvom vi ikke engang har fået nr. 1 endnu, så tænker jeg allerede, at to måske er for lidt til at dække min skrukhed 😉
  Fire børn kan jeg slet ikke forestille mig, og det er af de helt samme grunde som dig; ny bil, større hus, manglende overskud og ikke mindst penge.

  Når det så er sagt, så er jeg ikke i tvivl om, at man nok skal få det hele til at gå op i en højere enhed. Når først børnene er her, er der jo ikke rigtig andet at gøre, end at tilpasse sig 🙂

  PS. Hold k. hvor er Naomi sød i den video. Man forstår jo godt, at du bliver lidt skruk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Penby

  Kom dog igang 😉
  I laver for lækre børn til at lade være 🙌🏼😍
  Og husk det er kun kvinden der styre om der kommer tvillinger. Og det har der jo ikke være indtil nu – så mon dog. 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • LA

  Kender det så godt! Har selv to. Vi har også aftalt vi ikke skal have flere. Ville både frygte graviditet, fødslen, amningen, søvnløse nætter og hvordan det i det hele taget ville være at have tre. Vi har det jo godt, når vi er en familie på fire. Så tænker også hvorfor ændre på noget, der er godt. Men ak ja så ser man en video, billeder osv. og tænker: “Det går så stærkt.” og “Det er jo den bedste tid og glæde i ens liv.” Er svært😏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Jeg fik mit tredje barn, da jeg var 24. Tænkte, at det ikke var helt slut, men at der skulle gå nogle år inden nr. 4. Jeg nåede kun lige at fylde 26 inden nr. 4 alligevel – ved et “uheld” – meldte sin ankomst. Herefter havde vi aftalt, at det var slut. Alligevel måtte vi for to år siden tage den alvorlige snak, da vi talte om sterilisation mht. manden, da vi havde nogle udfordringer mht. prævention (bivirkninger). Her blev vi enige om, at det var slut! MEN to dage inden manden blev steriliseret, fandt vi så ud af, at jeg var blevet gravid alligevel 🙂 Så nu har vi fem unger i alderen 1-18 år, og jeg er 35. Nu er vi jo så færdige med at få børn, men det er FANTASTISK! Det er slet ikke så hårdt som man får bildt sig selv ind 🙂
  Go!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi P

  Nej du er ikke alene med de tanker, for vi har også 3 og selvom vi begge var enige om at vi ikke skulle have flere, så har jeg da haft tanken. Min mand er steriliseret og jeg var faktisk tilbøjelig til at sige at jeg også ville blive det, hvis han ikke ville. Mere fordi at han var det da jeg mødte ham og fik det lavet igen. Men det er en helt anden historie 😉
  Vores tanker går også på om noget vil gå fra de andre – vores kom lige i rap på hinanden, så jeg har brug for at komme tilbage i min egen krop så at sige og få et anden liv efter barsel og et år som hjemmegående. Men jeg har nydt det og det samme har børnene.
  Det jeg vil sige er at nej, du er ikke alene med tankerne og snakkede faktisk også med en anden fra IG om netop selvsamme emne 😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hat også selv 3 børn og bliver også med jævne mellemrum i tvivl om barn nummer 4 😉 Den større bil fik vi ved barn nummer 3, men huset ville vi blive nødt til at skifte ud – og ja så er der overskuddet! Pt. er børnene 1,3 og 6 og der er mere end nok at se til og qua min mands alder, kan vi ikke vente for længe, hvis vi skal have èn mere, men med 2 stadig små børn og en større dreng med nogle ekstra udfordringer, så tror jeg, at vi stopper her 😊 Jeg har faktisk swlv skrevet om det på min egen blog http://provinsmor.dk/hvornaar-er-man-egentlig-faerdig-med-at-faa-boern/ 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har 2. 2 små, på 1 og 2 år – og jeg er det sidste halve år blevet rigtig skruk. Tanken om ikk at komme til at opleve det hele igen, det kan mit hjerte simpelhen ikk bære. (Trods jeg ikk har sovet i rigtig rigtig RIGTIG lang tid 🙄😅 men det er en del af pakken. Heldigvis bliver det opvejet på så mange punkter. Min kæreste derimod synes vi er færdige. Det synes jeg ikk! Jeg vil rigtig gerne ha en mere, ikk nu, men når om et par år eller sådan men mine tanker går på nøjagtig det samme som dig, og bliver man nogensinde færdig med at få lysten til at skabe små mirakler?🙈
  Jeg havde engang en kunde der sagde til mig”man fortryder ikk de børn man har fået, man fortynder dem man ikk fik” en ældre dame der godt kunne ha tænkt sig at få et barn mere, men ikk havde fået det. Den sætning sidder plantet godt fast i hovedet på mig. 🙈👶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Apu ❤️ Jeg forstår godt dine tanker! Jeg har lige et spørgsmål! Er Kenneth og Ronnie ikke enæggede? (Eller ser det bare sådan ud?🙈) i så fald er det i hvert fald ikke arveligt, dét med at få tvillinger❤️ Men I skal nok finde ud af det helt rigtige for jer – fantastiske forældre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi Hansen

  Jeg er ikke helt kvalificeret til at svare men synes alligevel du skal have mit med.
  Jeg har lige fået min første (han er 5 mdr) og er slet ikke i tvivl om jeg gerne vil have flere. Ja han berøver min nattesøvn og det er hårdt men havde aldrig i min vildeste fantasi troet at det vil give så meget igen.
  Men jeg kommer ud af en søskende flok på 6 og Nøj hvor vil jeg for intet i verden undvære dem. Min mor har altid sagt at hun synes det blev lidt nemmere med det større antal fordi der også var mere hjælp. Det er dog også altid blevet krævet af os ældre søskende at vi hjælper til. Kærlighed og overskud har der altid været nok af og har aldrig nogensinde følt at der ikke har været plads og overskud til hver enkel.
  Det er et spørgsmål der er svært at svare på men jeg ved at jeg selv gerne vil have mere end min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave til manden der ingen ønsker har...