Fødselsdagsgave til manden der ingen ønsker har...

AV mit moderhjerte…

img_3509Heeeej Piger,

De sidste par dage, er det virkelig gået op for mig, hvor store børnene er blevet. Der dukker minder op med videoer, fra da Nikoline var 2-3 år, der kommer minder op, fra da de små var nyfødte og i mine tanker, føler jeg det hele som var det i går…

Jeg fik en åbenbaring, hvilket gjorde at jeg blev nødt til at skrive dette indlæg. For første gang, siden vi fik Naomi, for 1 år og snart 9 mdr. siden, tog jeg mig selv i at, blive skide skruk af at kigge på “gamle film” fra de var små. Jeg havde aldrig troet, at det ville ske, da Kenneth og jeg er enige om, at vi ikke skal have flere børn. Han var på arbejde og jeg tog mig selv i at, sende ham en besked, hvor der stod “Mind mig lige om, at vi ikke skal have flere børn.” – og sendte sammen med den besked en video af Naomi, til fotoshoot med Fixoni (Tak Janni). Amen jeg dør, hvor er hun forbandet nuttet!!!

https://instagram.com/p/Bas_hLWBu9C/

Der blev jeg lige mindet om, hvor farligt det kan være, at sidde og se på gamle film, fra de var babyer og nyfødte, så milde, så søde, så pussenussede og SÅ HJÆLPELØSE, HUSK lige det sidste APU 😀

Utroligt nok, er der ikke andre babyer eller andre nyfødte, der kan gøre mig skruk end mine egne. Jeg tager derimod mig selv i, at tænke “godt det ikke er mig”, der skal være gravid igen, føde, miste min søvn, ammeproblemer- for mit vedkommende og ikke mindst, ikke at have soveværelset helt i fred med min kæreste. Det er SÅ skønt, at man nu bare bliver vækket, af ens børn, der kommer ind og putter.

På trods af alt det her, kigger man jo alligevel tilbage på barselslivet, med et kæmpe smiiiiiiiil. Men nyder så meget, at de bliver større og får en kæmpe personlighed, der går lige i mit moderhjerte. De forstår alt, hvad man siger til dem, de omfanger hinanden, de elsker hinanden og fortæller det også flere gange. – og den måde, de holder af andre og viser deres kærlighed, til de mennesker vi har i vores liv, er det største en mor kan ønske sig.

At jeg så skulle stå i en alder af nu 27, med et barn på hhv. 8 snart 3 og 2 er langt over det jeg havde drømt om. Men pludselig nu er i tvivl om (langt inde i mit hjerte), om jeg faktisk er helt færdig. Må jeg alligevel give de 100 mennesker, der har sagt til mig “ja bare vent, du har mange år endnu” ret i at ja, man skal aldrig sige aldrig. For det, der i bund og grund holder mig tilbage er,

  • fødslen,
  • pladsen, vi har kun 3 børneværelser 😉
  • og ikke mindst overskuddet… Bliver den mon formindsket af et enkelt barn mere?
  • Tænk hvis der kommer 2? (Kenneth er tvilling og min mor er tvilling)

Lige nu føler jeg bare alt er som det skal være og at vi har overskud til alle tre børn og hinanden. Så nu kommer det til jer mødre. Jeg har et par forespørgsler, har i stået i samme situation, da i stod og faktisk var i tvivl om man skulle nuppe en fire? Eller bare “en ekstra”, for jer der er mor til 1 eller 2?
En nummer fire er bare altid et større dilemma, man skal have en større bil, man skal have mere plads eller måske bare lave et deleværelse? Det her er altså bare tanker lige fra hjertet, intet er realitet overhovedet.

Jeg er bare så nysgerrig på, om jeg er den eneste, der kan få de her tanker. Har selvfølgelig drøftet dem med Kenneth, som langt fra (lyder det som) er afvisende overfor dette. Måske er det egentlig bare mig, der har sagt stop og han så er blevet enig med tiden 😉 Jeg synes i hvert fald, det er et sjovt emne at tage op, da jeg håber, at nogle af mine søde læsere vil smide et par tanker min vej og måske et par gode råd til, hvad i synes omkring det, at stifte større familie, når det lige pludselig ikke kun er det sikre 3.

Søndagskram / Apu <3

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagsgave til manden der ingen ønsker har...