Jeg elsker ham og savner ham stadig..

Få din iPhone fikset med gratis afdragsordning :O

img_8523Hvem har ikke prøvet det her?!?  I alle de mange år, hvor jeg har haft iPhone, og igen og igen købt ny iPhone, enten fordi der kom en ny model eller også fordi den så, sådan her ud. Der har jeg været alt for nærig til, at gå ud og bruge flere tusind kr. på at få den lavet. Jeg bestemte mig så for at, købe forsikring igennem mit abonnement, så jeg ligesom var sikret, hvis der skulle ske det som er sket med alle de andre iPhones jeg har haft. Jeg havde så bare lige glemt at, læse alt det med småt, hvor der stod jeg skulle betale en selvrisiko og samtidig vente 10 dage på den blev lavet. Snydt. Derfor tog jeg til http://www.iphonerepair.dkog fik den fikset, på 25 min, både min skærm og min højtaler  – de bruger kun originale dele, de laver reparationer med gratis afdragsordning og yder den bedste service. Det er ikke altid lige fedt at stå med en iPhone, midt i december måned, som ikke kan noget som helst, og så undvære den i 10 dage. Kæmpe anbefaling til http://www.iphonerepair.dk. Det er altså bare skide smart og er sikker på der er andre end mig der ikke lige har råd eller mulighed for at ligge 2000,- lige midt i december måned.

Håber andre end mig kan bruge det her fif, jeg er i hvert fald over lykkelig over jeg ikke skulle undvære min iphone i 10 dage.
Ps. Har afmeldt min forsikring hos mit mobilselskab 😀

/ God aften, Apu <3

 

 

http://www.iphonerepair.dk

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg elsker ham og savner ham stadig..