Smukke priser på sneakers til dig og dine kidz her :)

Tag extensions af og på, når det passer dig ;)

Hvis man som mig har mistet rigtig meget hår i mine tre graviditeter, og jeg stadig kæmper med at få det tilbage. Så er der altså en mulighed for at gøre noget ved dit tynde og sjaskede hår, og det er så nemt. Hos Avezu kan du få extensions i alle former ægte hårextensions.

 

– men de her på video’en er klart mine yndlings. En enkelt bane man bare kan komme i, når man har lyst. Man kan nøjes med at vaske det en eller to gange i måneden og man kan hænge det til tørre, så man ikke skal bruge tid på at stå og føntørre det 🙂

Jeg har valgt denne farve og type, da det passede bedst til min nuværende hårfarve. Volume Clips.

Håber jeg kan redde et par enkelte dårlig hårdag situationer, det kan jeg i hvert fald for mit eget vedkommende 🙂
God dag derude!

 

Knus fra Apu

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smukke priser på sneakers til dig og dine kidz her :)