Tag extensions af og på, når det passer dig ;)

Kom med mig ud for at finde mit drømme(ægte)tæppe :D

For en måneds tid siden var jeg til blogger event i Bolighuset “Werenberg”, som er et af Danmarks største bolighuse.
Det vilde er at jeg er kørt lige forbi på motorvejen de første 500 gange uden, at vide at det lå der.

Jeg faldt over et af de dersens ægte tæpper. De der alle de gamle mennesker havde, da man var barn og et jeg altid har synes var gyseligt. Nu har jeg altså fundet et der har fået plads i min stue, og ved i hvad? – jeg freakin’ elsker det 🙂

Moden er så vild og utrolig, som man selv bliver påvirket af den. Men helt ærlig, se lige, hvor mange fine der er? Både ægte og uægte. Mit er et ægte Rezas tæppe. Der er vanvittig forskel på priserne, jeg faldte for nogle der kostede 40.000?? What! Nu synes jeg ikke lige vi skulle bruge 40.000 på et tæppe, men så fandt jeg dette, til en værdi af 10.000, det synes jeg er en fair pris.

Vi havde før et uldtæppe fra ide møbler, som også kostede 4.500? Så det er jo ikke fordi, det er så meget dyrere, at købe et ægte tæppe, der er håndknyttet og helt unikt. Der findes ingen, der er 100% ens. Men vi har fundet det, der minder allermest om mit, som i faktisk kan vinde på min instagram @lillesnefnugdk 😉 Vinderen findes i morgen aften.

Såååe, go for it, de bliver super moderne igen i de unges hjem 🙂 Bare vent….

God aften / Apu :-*

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tag extensions af og på, når det passer dig ;)