Kom med mig ud for at finde mit drømme(ægte)tæppe :D

Bland din egen maling, i den farve, som du ønsker :)

SÅ, så fik jeg snusket mig færdig med børnenes værelser, og rigtig mange følgere på min instagram @lillesnefnugdk, har spurgt ind til farvekoder og navne på malingen..

De har dog ingen farvekoder, da det er maling jeg selv har blandet, som jeg ville have dem. Jeg var på indkøb efter maling til børnenes værelser da vi flyttede ind for otte måneder siden, og faldt over det her hos jemogfix. Har før nævnt det i min instastory, og nævner det gerne igen. Jeg er så nærig/ sparsommelig, hvad det gælder maling, da jeg godt kan finde på at male om, om otte mdr. igen 😀 – jeg har prøvet før, hvor jeg har bestilt maling efter et papir og det ikke er blevet som jeg forventede.. Derfor gik jeg til denne løsning, simpel og billig. – og slet ikke sponsoreret. Såååe, selv tak jemogfix.. 😀 Men jeg har brugt 10 Liter til alle tre børneværelser. De har fået to lag på hvert værelse.

image1-1

Oveni de 10 Liter, som det billede ovenover, har jeg købt tonepasta til at blande i malingen. Disse fire farver. 2 og 3 af hver farve.. Dvs. maling for ca. 500,- til tre værelser..

image6image4-1image3-1image2-1

image1-7

På Nikolines værelse har jeg brugt, brun, sienna og sort.

image5-2

På Noahs værelse har jeg brugt alle fire farver.

image4-2

På Naomis værelse har jeg brugt sienna og brun.

Det som i ikke har set endnu er, at der er malet to vægge på hvert værelse. Jeg elsker det og glæder mig, så meget til at vise jer meget mere på min instagram.. Håber i kan bruge mit fif til lidt, jeg synes i hvert fald det er mega smart, og klart den måde jeg vil gøre det i mit soveværelse også, som er næste rum der skal have turen.
Tak fordi i altid er så mega nysgerrige og giver mig noget at skrive om 😉

De største mandagskrammer fra Apu <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med mig ud for at finde mit drømme(ægte)tæppe :D