Kom med på weekendtur med min familie og jeg.

De smukkeste og bedste løbecykler ever til børn..

image1 image2image3image42018-02-07-12-16-45-1

 

Se nu lige!! De cykler er da for cute. 🙂
Jeg efterspurgte en cykel, først på Noahs fødselsdag, hvor jeg faktisk endte med at køre til cykelhandleren for, at købe en smart cykel med støttehjul, da det var det flertallet, af mine følgere på IG foreslog mig. Da Naomi, så havde fødselsdag, to uger senere, købte vi denne fine Banwood løbecykel hos Minimirakler.dk , da det er hendes første cykel var det oplagt det skulle være denne. – og den første der cyklede på den var Noah, han drønede rundt på den indenfor, og havde ikke, på det tidspunkt sat sin numse på sin egen cykel, han selv  havde fået i fødselsdagsgave 😀 For pokker. Så typisk.

Moren ooooog faren ikke mindst, synes da han skulle have en magen til, så det fik han. Er de ikke bare super fine? – kvaliteten er derefter, kan jeg love jer. Wauw! Naomi kan passe den, med støvler på (hun er lige blevet 2 år). Men den er stadig lige stor nok, den passer forhåbentlig til sommer 🙂

Jeg smider direkte link lige her, hvis der er nogen der bliver ligeså forelskede i den cykel, som os 🙂
www.minimirakler.dk
Vi har dog stadig den anden til, når det at cykle på pedaler bliver mere interessant.

 

God aften / Knus

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med på weekendtur med min familie og jeg.