De smukkeste og bedste løbecykler ever til børn..

Det der med at poste sine børn på sin IG, når man aldrig havde troet der var så mange der skulle ende med at kigge med.

Hej Mommys, mommy to be eller bare alle jer piger der har lyst til at følge med 🙂
Længe siden jeg har haft tid til at lave et blogpost, jeg har nemlig fået et arbejde som social media manager hos Marc- Lauge. Super spændende job, så jeg prøver at adskille mit arbejde og mit privatliv, så meget som jeg nu kan. En udfordring, men det går skide godt.

Dette indlæg har jeg haft i tankerne længe, mest af alt fordi, det på det sidste, har siddet rigtig meget i baghovedet.
For fire år siden, da jeg oprettede en instagram profil, havde jeg ikke i sinde, at der skulle ende med at være 22,9K følgere hos mig nu?
Jeg postede jo bare, som jeg gør nu, vores hverdag, mine tanker og de ting jeg interesserede mig for.
Nu hvor man står i denne situation, hvor der er så mange der kigger med, har jeg altid tænkt samme tanke, at jeg jo bare deler det jeg også havde gjort med mine dengang 3-400 følgere?
Men jo større mine børn bliver, føler jeg også de skal have et ord med i det her, jeg har derfor rigtig tit tænkt, at de skulle blandes helt udenom mit liv på Instagram, hvilket jo er pisse svært, når de jo er en kæmpe del af min hverdag og man bare er så mega stolte af dem og man bare elsker at tage pæne billeder af dem?
De bliver tit kommenteret på, som at være skide smukke, hvilket gør mig helt vildt glad og stolt, men det synes man vel altid om sine egne unger. 🙂

Det har aldrig været meningen, de skulle være en del af en reklamesøjle på min profil, men på en eller anden måde, bliver de det jo alligevel, om jeg vil det eller ej, når jeg nu står med det antal følgere og de interesser? Jeg har altid gået meget op i alt hvad der handler om mode og tøj, at de skulle være pænt klædt og ikke mangle noget. Men helt ærlig, for to år siden gik de kun i bilka, h&m og kvicklys tøj? – og det halve af deres garderobe er altså stadig det og jeg elsker det! Ikke alle og heller ikke os har råd til de kun går i dyre mærkevarer, selvom det kunne være mega lækkert, da kvaliteten jo bare er det bedre.

Det jeg vil frem til, i alt det her, er bare pointen i, at jeg ikke gider at stå med en samvittighed der er rigtig grim, den dag børnene selv kan se, de ligger over alt på de sociale medier og de ikke kan gøre en skid ved det, – så hvorfor ikke skære ned, imens legen er god?
Jeg siger ikke at jeg skal stoppe helt og overhovedet ikke dele min glæde med dem i ny og næ, men at jeg skal skære rigtig meget ned på, at dele billeder af dem. – at jeg ikke tager flere modeljobs ind til dem, før de selv kan sige at de gerne vil eller sige fra. Selvom jeg ved Naomi elsker det. Jeg tror der er mange, der kan sætte sig i mit sted, og også derfor jeg tager emnet op. Jeg er rigtig glad for, at folk vil følge med, men er sikker på, det er meget få, der følger med pga. ungerne. – eller det håber jeg selvfølgelig.

Jeg vil elske at høre jeres mening omkring det, enten her eller på min Instagram @lillesnefnugdk.
Om det vil ændre noget for jer, at de ikke bliver en så stor del af det, som de er nu og om i kan forstå min pointe i at der bare er forskel på om der er 500 eller næsten 23000 der følger med. Jeg er jo bare en helt alm. ung mor med et alt for stort hjerte og alt for mange tanker 🙂

Kæmpe knus / Apu

 

26653531_10155997723127766_1138500038_oimage2pseudo3

   

1 kommentar

 • Nanna

  Kan godt følge dine tanker. Jeg har af samme grund valgt ikke at poste billeder af mine børn, selvom det ofte er fristende ☺️
  Omvendt så vokser de jo op og har bare aldrig været vant til andet.
  Elsker at følge med hos dig – du er en kæmpe inspiration; for mig ikke pga materielle ting, men måden du er mor på! 👌🏼
  Derfor er det ligegyldigt for mig om der står wheat eller h&m på deres tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De smukkeste og bedste løbecykler ever til børn..